15 Gambar Panas Ayda Jebat Di Peluk Erat Lelaki Misteri
Wow... nampaknya populariti pelakon jelita, Ayda Jebat di mata orang ramai terus memuncak sejak membintangi drama bersiri Rindu Awak 200%.

Bukan setakat memiliki kecantikan badan, mata dan raut wajah malah bakat lakonan yang semujadi dan tidak kekok di hadapan kamera.

Baru-baru ini, 13 keping gambarnya dipeluk erat seorang jejaka macho telah menjadi viral di laman sosial. Mereka dilihat sangat mesra berpegangan tangan di khalayak ramai.

Siapakah gerangan jejaka kacak yang misteri itu? Jom tengok di SINI selanjutnya.


Nampaknya demam drama Rindu Awak 200% masih belum tamat lagi. Baru-baru ini Zul Ariffin dan Ayda Jebat dilihat telah hadir bersama-sama ke sebuah majlis yang berkaitan dengan kereta kebangsaan, Proton.

Kehadiran mereka berdua telah menjadi tumpuan ramai lebih-lebih apabila melihat kemesraan yang dipamerkan. Berpegangan tangan, berpeluk pinggang dan bertepuk tampar, Zul dan Ayda tampak seperti pasangan kekasih.

Adakah mereka berdua masih menghayati watak masing-masing dalam drama Rindu Awak 200% atau sememangnya Zul dan Ayda mempunyai perasaan sayang sesama sendiri? Yang pasti, mereka berdua memang ‘matching’ yang amat.

Gambar-gambar yang diambil oleh peminat mereka ini jelas menunjukkan kemesraan. Para peminat sendiri tampaknya merestui sekira mereka mempunyai hubungan lebih daripada sekadar kawan. Kebanyakan peminat melahirkan rasa teruja.

Apa kata anda? Sesuaikah sekiranya Zul dan Ayda benar-benar bercinta? Bak pinang dibelah dua kan? Lagi beberapa gambar bintang drama Rindu Awak 200% ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "15 Gambar Panas Ayda Jebat Di Peluk Erat Lelaki Misteri"

Post a Comment