3 Gambar Kenderaan Mewah Johan Raja Lawak Akhirnya Didedahkan#Johan Raja Lawak apabila di lihat sangat simple dan bersahaja. Tidak suka menunjukkan kemewahan yang ada membuatkan ramai peminat senang dengannya. Dengan status pelawak popular dan memenangi pelbagai pertandingan, Johan Raja Lawak boleh dikatakan sudah berjaya dan sudah tentu kaya dan murah rezeki. Terbaru “Johan Juara Super Spontan“, tahniah di ucapkan.


Lihat gambar di SINI

#Hadiah-hadiah kemenangan Johan sahaja sudah mencecah ratusan ribu ringgit dan itu belum lagi gaji di Era FM dan juga kerja yang lain. Malah rezeki Johan yang terbaru “Mahkamah Arah Pihak Produksi Bayar Johan RM170,100 Dengan Segera“. Memang kaya la si Johan ni nanti.

Dengan kejayaan dan betapa murahnya rezeki Johan Raja Lawak ini, ramai yang tak sangka kenderaan yang dinaiki oleh Johan untuk pergi ke kerja di Era FM.

Ramai yang menyangka Johan menaiki kereta mewah, namun beliau hanya menaiki motor ke tempat kerja. Mungki nak cepat sampai ke tempat kerja dan mengelakkan kesesakan lalu lintas di samping berjimat. hehe apa pun kenderaan yang di naiki pastikan ianya selesa.

~
~
~
~
~
~
~


Subscribe to receive free email updates:

3 Responses to "3 Gambar Kenderaan Mewah Johan Raja Lawak Akhirnya Didedahkan"

  1. selalu nampak dia kat bukit antarabangsa.. bawak ronda anak dia naik moto.. steady

    ReplyDelete
  2. Selalu merendah diri..terbaik Johan

    ReplyDelete
  3. Terbaiklah johan walaupun kaya tapi hanya pakai 125 untuk pergi kerja...........tttttttteeeeeeebbbbbbbbaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete